Supermarkt

Naast dat wij vleesproducten verkopen, hebben wij ook een supermarkt gevestigd aan onze slagerij. Zo zorgen we ervoor dat jullie de lekkerste gerechten kunnen bereiden voor bij het vlees of gewoon je boodschappen kunt doen bij ons.

Onze schappen zijn gevuld met producten uit diverse landen. We hebben Aziatische, Poolse, Afrikaanse en producten uit het Midden-Oosten. Binnenkort wordt een schap gepresenteerd met Afrikaanse producten. Dit zijn allemaal A-merken waarbij je de authentieke smaak proeft bij het maken van de gerechten.
Ben je opzoek naar een specifiek product wat je maar niet in de supermarkt krijgt gevonden? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat het in de schappen ligt.

Naast de levensmiddelen hebben wij ook een groot assortiment aan kruiden, we hebben meer dan 80 verschillende soorten kruiden! Mocht bepaalde kruiden er niet tussen staan, laat het ons dan weten. Ook ligt er een boekje met meer dan 300 soorten gedroogde kruiden die u kunt bestellen. Ook hebben we verse kruiden tot de beschikking zoals verse munt, koriander, peterselie, rozemarijn en dille.

supermarkt-2-scaled.jpg

Groente & Fruit

Bij een supermarkt hoort natuurlijk ook een groente & fruit afdeling.
We hebben genoeg seizoensproducten zoals bijvoorbeeld de heerlijke Marokkaanse watermeloenen of verse vijgen rechtstreeks uit Turkije, granaatappel, cherimoya, kaki fruit en Turkse druiven .
Vergeleken met een normale supermarkt, betaal je bij ons nooit de hoofdprijs, alles is vers en de kwaliteit wordt zorgvuldig geselecteerd.

Natuurlijk verkopen we ook Hollandse trostomaten, wortels en meer, maar de focus wordt gelegd op buitenlandse, exotische, tropische en diverse groente en fruit. Voor diversiteit en versheid bent u bij ons aan het juiste adres.
Twee keer per week komt er verse groente en fruit binnen. Dit komt van een betrouwbare leverancier, die de producten zelf direct vanuit het land van herkomst importeert, en die de producten vervolgens binnen dezelfde dag aan ons levert. Al het groente en fruit is van A-kwaliteit.

supermarkt-4-scaled.jpg
supermarkt-5-scaled.jpg

Vers brood

Heeft u ook genoeg van gesneden brood en bent u toe aan iets nieuws, divers en lekkers?
Turks brood, die vooral populair is voor met shoarma en broodbeleg, is zacht van smaak.
Vers Turks brood, vers betekent ook echt vers.
Iedere dag wordt de voorraad brood opnieuw aangevuld. Hallal Meat Company heeft Turks en Marokkaans brood in alle vormen en maten. U kunt bij ons ook Simit kopen. Dit is een zoet, klein Turks brood. Heel lekker voor bij de koffie of thee. Een echte aanrader dus!

Simit-brood.jpg

Mediterrane producten

Bent u op zoek naar Mediterrane levensmiddelen, Afrikaanse, Poolse of Aziatische levensmiddelen?
Hallal Meat Company heeft het allemaal. Bij ons kunt u terecht voor een breed en diep assortiment aan al deze producten. Producten die in de normale supermarkt moeilijk verkrijgbaar zijn, zoals bijvoorbeeld de surinaamse roti vellen, kunt u bij ons allemaal vinden. Hallal Meat Company runt al ruim 20 jaar een supermarkt waar de focus in de beginjaren vooral op de mediterrane producten lag. Hierdoor kan de klant producten vinden in de supermarkt die goed afgestemd zijn op ieder doelgroep. Gedroogde vijgen, zwarte-sesamzaad olie, dadelpasta, amandelschijfjes, zoekt u een van deze producten? Wij hebben het allemaal, en nog veel meer!

Poolse producten

Sinds kort hebben wij ook Poolse levensmiddelen in het assortiment. Na een paar gesprekken met onze Poolse klanten te hebben gehad, bleek dat ze de Poolse producten in grote steden als Utrecht en Eindhoven haalden. Hierop besloten wij om een leverancier te vinden die bekende Poolse producten kon leveren, om het onze klanten gemakkelijker te maken. Uiteindelijk is het gelukt en de producten zijn een groot succes geworden. De Poolse producten worden namelijk niet alleen door Poolse klanten gekocht, maar ook door alle andere klanten. Kortom, een multiculturele supermarkt waar (bijna) alles verkrijgbaar is!

Aziatische producten

Net als bij de Poolse levensmiddelen hangt er bij de Aziatische levensmiddelen een soortgelijk verhaal. Klanten moesten helemaal naar Eindhoven om de boodschappen bij de toko te doen. Hierop besloten wij het de klanten gemakkelijker te maken door een breed-assortiment aan Aziatische producten te bestellen en in de schappen te presenteren. Een mini-toko bij Hallal Meat Company werd hiermee officieel. Met bekende merken als Silver Swan en Spring Home bent u bij ons aan het juiste adres. Ziet u een product niet in ons assortiment liggen, die u graag wel had gewild. Geen probleem, de klanten krijgen de beschikking tot een boek met maar liefst 800 pagina’s aan Aziatische/Indische/Afrikaanse producten. U laat weten wat u wilt hebben, en wij bestellen het direct!

Afrikaanse producten

Voor uw Afrikaanse producten kunt u ook terecht bij Hallal Meat Company!
Bent u bijvoorbeeld op zoek naar Afrikaanse kruiden, couscous, Mrs Balls Chutney of iets anders?
Kom dan langs in onze supermarkt en vraag naar de Afrikaanse producten. Één van onze collega’s helpt u graag de weg en bent u opzoek naar iets wat we niet hebben, laat dit dan ook even weten zodat we het voor u kunnen bestellen.

supermarkt-2-scaled.jpg
Scroll naar boven