Over ons

Hallal Meat Company opende de deuren in 1993. In de beginjaren werkte het bedrijf vooral als groothandel en was het gespecialiseerd in lams- en geitenvlees. Tegenwoordig worden er naast lammeren en geiten ook runderen verwerkt, en wordt er naast de groothandel ook aan particulieren vlees verkocht. Met een vleesvitrine van ruim acht meter kunt u kiezen uit een vers en breed assortiment. 

Door de jaren heen hebben wij een goede relatie met onze particulieren klanten opgebouwd. Door het vertrouwen en onze kwaliteitsvleesproducten zijn de klanten bereid om van verre afstand naar ons te komen. Onze klanten komen voornamelijk vanuit Eindhoven, Venlo, Roermond, Maastricht en omstreken van Budel uiteraard. Aangezien wij maar 5 minuten van de grens met België liggen zien we ook een groei in het aantal klanten vanuit België.  

Hallal Meat Company - personeel (8)

We hebben een halal oorkonde ontvangen van de Halalpolitie.
Al onze producten in onze winkel, van vlees tot levensmiddelen zijn 100% halal. Hiernaast zijn we een EG wat betekent dat we iedere week strenge controles krijgen van de NVWA, hierdoor kunnen we voedselveiligheid en dierenwelzijn garanderen. Indien u hier vragen over heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Scroll naar boven