Slagerij

Wist u dat wij één van de weinige zelfslachtende halal slagers in Nederland zijn!
Bij hallal Meat Company heegt u ruime keuze in vers en vlees.
De versheid van ons assortiment is voor u en ons zeer belangrijk. Vanaf het productieproces tot en met de verkoop in ons winkel letten wij zeer nadrukkelijk op de versheid van ons assortiment. Wij kunnen u garanderen dat er alleen verse en kwalitatief hoogwaardige producten in ons schappen te vinden zijn en dat garanderen wij.
Het kippenvlees komt drie keer per week vers binnen en onze lam-, rund-, en geitenvlees wordt iedere maandag vers verwerkt in onze abattoir.

We hebben een ruim assortiment aan vlees, met een vleesvitrine van ruim 7 meter.
Zoekt u lamsvlees, rundvlees, kippenvlees of kalfsvlees? Het is er allemaal!
Doordat wij een slachthuis zijn én slagerij kunt u bij ons vleessoorten vinden die u in andere slagerijen niet treft. Zo hebben we bijvoorbeeld ook halal geitenvlees.
U kunt bij ons ook groot inkopen, zoals bijvoorbeeld een hele lam of een deel van een rund of kalf. Uiteraard neemt dit prijsvoordeel met zich mee. 
Neem contact op of kom langs om een bestelling te plaatsen.

Hallal-meat-company-slager.jpg
vitrine-3-scaled.jpg

Vlugklare vleesproducten

Heeft u geen tijd om te koken? Dan zijn de vlugklare producten een goed alternatief!
Van ambachtelijke hamburgers tot a la minute gemarineerde biefstukjes, allemaal overheerlijk en ambachtelijk bereid. Benieuwd naar ons assortiment? Neem contact met ons op via de telefoon, WhatsApp of je kunt het contactformulier invullen.

Hallal-Meat-Company-banner-2.png

Bij ons staat de klant altijd centraal. In welke mate u tevreden bent is voor ons heel belangrijk. Wij willen uw bezoek aan onze winkel zo aangenaam mogelijk maken. Daarbij is de netheid en frisheid van onze winkel voor ons net zo belangrijk als de korte wachttijd bij de kassa. Uiteraard zijn onze medewerkers u graag van dienst.
Heeft u een klacht of bent u ergens niet tevreden over?
Laat het ons weten en wij zorgen altijd voor een oplossing.

Hallal Meat Company - personeel
Scroll naar boven