supermartk

Er gaat een wereld voor je open!

Naast dat wij heerlijke vleesproducten hebben voor jullie hebben wij ook een supermarkt gevestigd aan onze slagerij. Zo zorgen we ervoor dat jullie de lekkerste gerechten kunnen bereiden voor bij het vlees.

 

Mediterrane, Aziatische en Poolse levensmiddelen

Onze schappen zijn gevuld met alle producten uit diverse landen. Zo hebben wij Aziatische, Poolse en producten uit het Midden-Oosten. Binnenkort wordt een schap gepresenteerd met Afrikaanse producten. Dit zijn allemaal A-merken waarbij je de authentieke smaak proeft bij het maken van de gerechten. Ben je opzoek naar een specifiek product wat je maar niet in de supermarkt krijgt gevonden? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat het in de schappen ligt :)

Naast de levensmiddelen hebben wij ook een een diverse assortiment aan kruiden, we hebben meer dan 80 verschillende soorten kruiden! Zoek je bv nigellazaad, zoethoutstokken, verbenakruiden? Het is er (bijna) allemaal!

 

Groente & Fruit

Bij een supermarkt hoort natuurlijk ook een groente & fruit afdeling. De seizoensproducten zijn er in overvloed bij ons, zoals bv de heerlijke  Marokkaanse watermeloenen of zoals nu bijvoorbeeld de verse vijgen die uit Turkije komen en de cactusvijgen. Vergeleken met de supermarkt betaal je bij ons nooit de hoofdprijs, alles is vers en de kwaliteit wordt zorgvuldig geselecteerd.

hmc_pand