halal groothandel limburg belgië geitenvlees lamsvlees rundvlees kalfsvlees

Koelcel 1 met Hollands lamsvlees en rundvlees

Van vers tot vlees

Bij ons heeft u altijd de grootste keuze in vers en vlees. De versheid van ons assortiment is voor U en ons zeer belangrijk. Vanaf het productieproces tot en met de verkoop in ons winkel letten wij zeer nadrukkelijk op de versheid van ons assortiment. Alleen dan kunnen wij U garanderen, dat U alleen verse en kwalitatief hoogwaardige producten in ons schappen vindt. En dat garanderen wij U dus. Zo komt kippenvlees drie keer per week vers binnen en wordt lam-, rund-, en geitenvlees iedere maandag vers verwerkt in onze abattoir.

 

 

Assortiment

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan vlees, met een vleesvitrine van ruim 7 meter bieden wij u de lekkerste stukken vlees. Zoekt u lamsvlees, rundvlees, kippenvlees of kalfsvlees? Het is er allemaal! Doordat wij een slachthuis zijn én slagerij kunt u bij ons vleessoorten vinden die u in andere slagerijen niet treft. Zo hebben we bijvoorbeeld ook halal geitenvlees. Hiernaast kunt bij ons ook groot inkopen, zoals bijvoorbeeld een hele lam of een deel van een rund of kalf. Uiteraard neemt dit prijsvoordeel met zich mee.

vlees vitrine halal vlees geitenvlees hamburgers filet americain kalfsspareribs peper steak halal

Vlugklare producten

 

Vlugklare vleesproducten

Heeft u geen tijd om te koken? Dan zijn de vlugklare producten een goed alternatief voor je. Van ambachtelijke hamburgers tot a la minute gemarineerde biefstukjes, allemaal overheerlijk en ambachtelijk bereid. Benieuwd naar ons assortiment? Neem contact met ons op door de contactformulier in te vullen.

 

 

Vriendelijk

Bij ons staat de klant altijd centraal. In welke mate U tevreden bent is voor ons heel belangrijk. Wij willen uw bezoek aan onze winkel zo aangenaam mogelijk maken. Daarbij is bijv. de netheid en frisheid van onze winkel voor ons net zo belangrijk als de korte wachttijd bij de kassa. Uiteraard zijn onze medewerkers U bij vragen graag van dienst. Heeft u een klacht of bent u ergens niet tevreden over? Laat het ons weten en wij zorgen altijd voor een oplossing.

 

Prijslijst 2019

Prijslijst 2019 Hallal VOF Particulier