Meditterane levensmiddelen

Bent u op zoek naar mediterrane levensmiddelen, Poolse levensmiddelen of Aziatische levensmiddelen? Hallal Meat Company heeft het allemaal. Bij ons kunt u terecht voor een breed en diep assortiment aan al deze producten. Producten die in de normale supermarkt moeilijk verkrijgbaar zijn, zoals bijvoorbeeld de surinaamse rotie vellen, kunt u bij ons allemaal vinden. Hallal Meat Company runt al ruim 20 jaar een supermarkt waar de focus in de beginjaren vooral op de mediterrane producten lag. Hierdoor kan de klant producten vinden in de supermarkt die goed afgestemd zijn op ieder doelgroep. Gedroogde vijgen, zwarte-sesamzaad olie, dadelpasta, amandelschijfjes, zoekt u een van deze producten? Wij hebben het allemaal, en nog veel meer!

 

                                                             Poolse levensmiddelen

Sinds kort hebben wij ook Poolse levensmiddelen in het assortiment. Na een paar gesprekken met onze Poolse klanten te hebben gehad, bleek dat ze de Poolse producten in grote steden als Utrecht en Eindhoven haalden. Hierop besloten wij om een leverancier te vinden die bekende Poolse producten kon leveren, om het onze klanten gemakkelijker te maken. Uiteindelijk is het gelukt en de producten zijn een groot succes geworden. De Poolse producten worden namelijk niet alleen door Poolse klanten gekocht, maar ook door alle andere klanten. Kortom, een multiculturele supermarkt waar (bijna) alles verkrijgbaar is!

 

Aziatische levensmiddelen

Net als bij de Poolse levensmiddelen hangt er bij de Aziatische levensmiddelen een soortgelijk verhaal. Klanten moesten helemaal naar Eindhoven om de boodschappen bij de toko te doen. Hierop besloten wij het de klanten gemakkelijker te maken door een breed-assortiment aan Aziatische producten te bestellen en in de schappen te presenteren. Een mini-toko bij Hallal Meat Company werd hiermee officieel. Met bekende merken als Silver Swan en Spring Home bent u bij ons aan het juiste adres. Ziet u een product niet in ons assortiment liggen, die u graag wel had gewild. Geen probleem, de klanten krijgen de beschikking tot een boek met maar liefst 800 pagina’s aan Aziatische/Indische/Afrikaanse producten. U laat weten wat u wilt hebben, en wij bestellen het direct!